Werkwijze

Een verfroller is echter voor iedereen aan te raden omdat dit makkelijk en effectief is, ook voor beginners.

Allereerst doe je wat verf in een mengbak waar je vervolgens met de roller doorheen rolt. Rol een paar keer in het bakje zodat je roller genoeg verf heeft opgezogen. Zorg ervoor dat de roller niet druipt, maar voldoende verf heeft om een mooie laag op je muur achter te laten.

Als je alle hoeken en banen van de muur hebt gehad mag je er gerust nog eens overheen. Dan weet je zeker dat je een mooie dikke en dekkende laag krijgt. Je zou randen en rondom stopcontacten mooi kunnen afwerken met een kwast. Neem je tijd en haast je niet. Voor een mooi en langdurig effect kun je het beste alles in één keer goed doen. En mocht je geen zin, tijd of behendigheid hebben kun je nog altijd een schilder in de arm slaan!

Een schilder inhuren?

Als je zeker wilt weten dat de muren goed geschilderd worden of als je geen tijd hebt om deze klus zelf uit te voeren is het verstandig om een schilder in te schakelen. Met onze offerte service kun je vrijblijvend in contact komen met schilders uit jouw regio. Door de prijzen naast elkaar te leggen kun je besparen op de kosten.

Bekijk ook deze pagina’s:

> Muren schilderen
> Kosten
> Professioneel
> Tips
> Schilderen zonder strepen
> Offertes

Muren schilderen

Op Muren-Schilderen.nl vind je informatie over het schilderen van (buiten)muren. Verder kun je vrijblijvend in contact komen met schildersbedrijven in jouw regio.Informatie en prijzen
> Muren schilderen
> Kosten
> Professioneel
> Schildertips
> Schilderen zonder strepen
> Werkwijze
> Offertes

Meer informatie?
Kom in contact met een schildersbedrijf in je regio. Ga naar pagina offertes.
© 2014-2019 Muren-Schilderen.nl. Alle rechten voorbehouden | Muren schilderen | Voor schildersbedrijven